Hvad er forskellen mellem babytapebleen og baby pull up bleen

Hvad er forskellen mellem enbaby tape bleogbaby pull up ble.

For bleer er alle mere fortrolige med den traditionelle pastable.Den største forskel mellem baby tape ble ogbaby bukser bleer, at de har et andet taljedesign.

Babytapeble er et stykke, der ligner lidt et overdimensioneret menstruationshåndklæde, og du skal bruge velcro til at lime bleen sammen.Babybleer kan bruges fra barnets fødsel, fordi taljen kan justeres, barnets komfort er højere.Ulempen er, når barnet vil vende sig, bevæge sig rundt til enhver tid, og det vil være meget besværligt at ændre.

baby pull up ble

 

Pull-up bukserne er som trusser, som er specielt designet til babyer, der er aktive eller lærer at kravle og gå.Med en elastisk talje er det lige så nemt som at have undertøj på.

Den mindste størrelse af babytrusseble er M (6-10 kg), velegnet til store babyer, fordi den er nem at have på og tage af, babyen kan færdiggøres af sig selv, hvilket perfekt kan løse problemet med, at barnet ikke er let at skifte ble.Ulempen er, at prisen på bukseble i samme størrelse er højere end for bleer.

Hvornår kan baby skifte til baby pull up bleen?

Da pull-ups ble kan bæres liggende eller stående, er der ingen begrænsninger overhovedet.Prisen er lidt højere, men det er mere kapacitet til at holde urinen, når følgende situationer opstår, kan du overveje at udskifte bleen med en pull up ble

1. Babyen vil vælte og stå, ikke villig til at ligge ned, rastløs, hver gang du skifter bleen er aktiv, altid i bevægelse eller hyler.

baby bukser ble

2. Den baby, der lærer at gå på toilettet selvstændigt, kan bruge baby pull up bleen som undertøj, selvom baby glemmer at tisse, den våder kun baby pull up bleen, hvis han husker at tisse, kan pull up bukserne være som undertøj, kan han sagtens have og tage af.Mor mangler bare at blive påmindet.

3.Når mor ikke ønsker at skifte ble om natten, når barnet vokser op, er det generelt ikke længere afføring om natten efter en måneds fødsel, og urinmængden vil falde med alderen.Når mor ikke vil skifte babys bleer om natten, er det godt at bruge pull-up bukser.Selvom urinmængden er stor og skal ændres, er tiden det tager at skifte pull-up bukserne også meget kort, og der er ingen grund til at bekymre sig om ikke at justere babyen til en behagelig stilling

Ud over de ovenstående tre tilfælde kan den også bruge baby pull up ble, når den lejlighedsvis tager barnet ud, det er trods alt enkelt og bekvemt at skifte, og det kan også reducere friktionen på huden, praktisk for babyen bevæge sig, hjælpe barnet med at lære at klatre og gå.

Helt sikkert er hvert barns personlighed forskellig, og ikke alle de aktive babyer skal skifte til baby-optræksbleen, hvornår skal man skifte bleen til baby-optræksbleen, primært for at se, om den person, der skiftede bleen til ham, kan modstå presset af ble omkostninger.

Velkommen til at spørge os!

Tlf.: +86 1735 0035 603
E-mail: sales@newclears.com


Indlægstid: 19-jun-2023